A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Створюємо ліси разом!

Дата: 30.09.2021 18:10
Кількість переглядів: 413

   З 01 жовтня по 30 листопада Державне агенство лісових ресурсів України проводить громадську акцію «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна». 

   ДП "Баранівське лісомисливське господарство" рамках акції «Створюємо ліси разом» планує провести ряд заходів з лісовідновлення та лісорозведення.

   До участі в акції запрошуються  молодь, студенти, представники органів влади, громадських організацій та громадськості з метою примноження зелених насаджень краю.

   Цьогоріч громадська акція з висаджування лісів відбудеться у дещо новому форматі. На спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням https://zelenakraina.gov.ua/, кожна людина зможе простежити хід висадки лісу в усіх регіонах. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко - ініціативи та висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції «Створюємо ліси разом». Під час висадки лісівники нададуть садивний матеріал і проведуть майстер-класи із садіння лісу.

   Якщо ж немає змоги висаджувати дерева, то лісівники можуть це зробити за вас – обирайте область, де хочете, щоб висадили ліс, робіть благодійний внесок – 50 гривень за одне висаджене дерево. Лісівники висадять дерева безплатно. А сплачені вами кошти одразу будуть перераховані на користь підопічних фонду “Таблеточки”, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям.

   Нагадаємо, що в рамках програми “Зелена країна” за 3 роки буде висаджено 1 мільярд нових дерев. За 10 років площа лісів збільшиться на 1 мільйон гектарів.

Держлісагентство, якому належить 73% лісів, стане основним драйвером виконання еко - ініціативи. До кінця 2024 року лісівники висадять понад 166 тисяч гектарів культур.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь