A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Оголошення про громадські слухання щодо розробки Детального плану території земельної ділянки загальною площею 0,7954 га для будівництва автозаправного комплексу під багатозаправну автозаправну станцію (БП АЗС) з встановленням додаткового автомобіл

Дата: 12.01.2021 11:02
Кількість переглядів: 371

 

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Довбиська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: « Детального плану території земельної ділянки загальною площею 0,7954 га  для будівництва автозаправного комплексу під багатозаправну автозаправну станцію  (БП АЗС) з встановленням додаткового автомобільного газозаправного пункту (АЗГП) по вул. Биківське шосе, 3  в смт. Довбиш, Баранівського району Житомирської області (Рішення Довбиської селищної ради десятої сесії 7 скликання №99 від 04.07.2016)з врахуванням орієнтовно 1.0 га території  комунальної власності зі статусом потенційного викупу з правом розміщення об'єктів промисловості,  транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення (Рішення Довбиської селищної ради тридцять другої сесії 7 скликання № 727 від 02.07.2020 та Рішення Довбиської селищної ради другої сесії VIII cкликання № 43 від 22.12.2020 ; зміна адреси на «Биківське шосе, 3 а») і інші прилеглі території з заходу від вул. Биківське шосе, обмежені лісопосадкою, які  разом утворюють містобудівну групу в вигляді кварталу».

Замовник ДПТ – Довбиська селищна рада.

 

Підстава для розроблення: Рішення Довбиської селищної ради Десятої сесії 7 скликання. Про встановлення меж замельної ділянки для розміщення споруд автомобільного транспорту і дорожного господарства площею площею 0,7954 га. від 04.07.2016 р. № 99, Рішення Довбиської селищної ради Тридцять другої сесії 7 скликання. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території від 02.07.2020 р. № 727.

 

Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися за адресою: смт Довбиш, вул.Поліська 20 в приміщені селищної ради, а також на офіційному сайті http://dovbyska.gromada.org.ua/ в розділі « документи»

 

Громадські слухання відбудуться 22 січня 2021 року о 10 год. 00 хв. за адресою: смт. Довбиш вул. Іванівська 1  (приміщення будинку культури ).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь