A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Наша гордість!

Дата: 03.08.2020 15:38
Кількість переглядів: 1840



Саме такими словами можна охарактеризувати випускницю Довбиської ЗОШ -Вікторію Коржовську, яка закінчила навчання із золотою медаллю та вперше в історії громади склала ЗНО з хімії на 200 балів і 200 можливих
Сьогодні голова громади Юрій Домашин разом із своїм заступником Віктором Лісовським, за участі кореспондента районної газети Слово Полісся привітав Вікторію з її особливим досягненням у навчанні. Юрій Григорович побажав їй успішного вступу в омріяний ВУЗ та правильного вибору майбутньої професії, нагородив її грамотою та вручив грошову винагороду! В. Лісовський також побажав успіху старанній учениці, подякував мамі Вікторії-Оксані Сергіївні за виховання її доньки, та учителю-предметнику Тетяна Чернецька за підгтовку та роботу з обдарованими дітьми! Чернецька Т.В., приєдналася до привітань, і в свою чергу вручила свідоцтво про закінчення школи з відзнакою та золоту медаль.


Ми по особливому пишаємося Вікторією Коржовською, зичимо їй відмінного здоров’я, особистого щастя та подальших успіхів по життю! 
Дана подія є знаковою не лише для громади, району, а й області та країни в цілому, адже Коржовська В. В. увійшла до четвірки лідерів ЗНО Житомирської області, і до 400 кращих в Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь