A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Авторське. спорт-підсумки 2018 року.

Дата: 24.01.2019 12:32
Кількість переглядів: 491

2018 рік розпочався досить успішно для наших спортсменів . В першій декаді січня на базі Житомирського стадіону Спартак , відбулися змагання з міні-футболу «Різдвяний марафон 2018» . У віковій категорії 50+ Довбиський Авангард в складі : Кравчука Володимира, Башинського Володимира, Домашина Юрія, Весельського Валентина ,Махна Миколи,Корнійчука Вадима, Твардовського Віктора, сенсаційно перемігши  неодноразового переможця обласних та Всеукраїнських змагань, команду « Аміко» з Андрушівки, з рахунком 3:1, вибороли третє місце пропустивши вперед збірні Житомира та Новоград-Волинського .

Фото без опису

В середині лютого на базі Довбиської ЗОШ проводився ветеранський футбольний  турнір в віковій категорії 40+ присвячений пам’яті тренера Довбиського Авангарду, Володимира Махна.

Впевнено перегравши команди з Баранівки та Романова в фіналі цих змагань зустрілися господарі та команда «Фанат» з Пулин . У впертій, напруженій, цікавій бородьбі, перемоги цей раз з рахунокм 3:2 святкували наші гості .

Підводячи підсумки спортивного року не можна не згадати наш футбольний клуб ФК «Довбиш» , який виступав у першості області . Мабуть п’яте місце в підгрупі А далеко не той результат на який розраховували вболівальники та і самі спортсмени .

Якщо результати ігор з командами Іршанська, Нової Борової, Ружина, пристойні, то підсумок ігор з трьома лідерами підгрупи невтішні, про що говорить і різниця забитих та пропущених м’ячів 0-13.

Але команда амбіційна молода(досить згадати успішний дебют 16ти річного Леоніда Рудзінського в Новій Боровій де він двома забитими м’ячами !! приніс нам виїзну перемогу . Хочеться вірити що в них все попереду. При належних фінансових умовах, щоб наші хлопці не ставали легіонерами в інших командах і не брали приклад з сусідів з Баранівки де не було практично в команді жодного місцевого футболіста.

З метою залучення школярів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди активного та здорового способу життя, формування національної свідомості та патріотизму в нашій громаді, 8-10 червня під егідою Польського дому в Житомирі та настоятеля Санктуарію Матері Божої Фатімської в Довбиші, отця Вальдемара Павелеця, відбулася Спартакіада з 11 видів спорту, присвячена 100-річчю незалежності Польщі та 100-річчю початку дороги до незалежності України .

20 жовтня в нас проходили VII Полонійські ігри школярів Житомирщини з 5 видів спорту.  В цих двох спортивних заходах взяли участь більше 350ти учасників з Бердичева, Першотравенська,Мар’янівки, Кам’яного броду, Довбиша, а також збірна Соколівської отг та с.Сусли Новоград-Волинського району. Довбиські юні спортсмени виступили досить успішно, вигравши 10 кубків за перші місця, ( в міні-футболі, тенісі ,шахах, шашках, гирьовому спорті, паурліфтінгу, амреслінгу, дартсі, волейболі) посіли друге місце в баскетболі(хлопці), міні-футболі(дівчата) бородьбі дзюдо, за що біли нагороджені двома красенями кубками за командну перемогу в Спартакіаді та Полонійних іграх .

Особливо хочеться відмітити успіх наших дівчат, які вперше в історії нашого селища виграли представницькі волейбольні змагання , що говорить про значний прогрес в розвитку цього виду спорту в нашій школі.

Не можна не згадати ім’я Вадима Шемета, учня 10А класу, який виграв шість(!!!) золотих медалей в одній Спартакіаді (футбол, настільний теніс, пауерліфтинг, амреслінг, гирьовий спорт, дартс) і попав в Довбиську книгу рекордів Гінесса.

Звісно, такі результати на пустому місці не народжуються, за кожним із них стоїть праця тренера.  І нехай не кожен учень стає переможцем, однак здобутий досвід та вміння, прагнення до перемоги, бути наполегливим і працювати над собою неодмінно допоможуть у повсякденному житті.   

інформацію підготував  тренер, викладач Махно М.Д.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь