A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

На що жителі сіл Житомирщини зможуть отримати підтримку з обласного бюджету у 2019 році

Дата: 10.01.2019 10:16
Кількість переглядів: 468

У 2019 році фермери, аграрії, кооперативи, жителі сіл можуть скористатись різними напрямками програми агропромислового розвитку Житомирщини та отримати компенсації з обласного бюджету.  Про це повідомляє Житомирська обласна адміністрація можна ознайомитися тут

Фото без опису

На ці цілі у 2019 році в обласному бюджеті передбачено 6 млн 150 тис. грн.

  Розвиток сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (СОК) – до 200 тис. грн може отримати кооператив на придбання обладнання та техніки.

Фінансова підтримка з обласного бюджету надається сільськогосподарському обслуговуючому кооперативу молочарського, м’ясного, плодово-ягідного та плодово-овочевого напрямів діяльності.

Розвиток фермерських господарств (ФГ) – до 100 тис. грн можна отримати за придбання причіпної та навісної сільськогосподарської техніки і обладнання сільськогосподарського виробництва.

Приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напрямів продуктивності – по 2 тис. грн можуть отримати господарства за кожну прирощену корову власного відтворення.

Для цього сільськогосподарські підприємства мають утримувати станом на 1 січня 2018 року не менше, як 30 корів, а фермерські господарства – не менше, як 10 корів.

Отримання компенсації з обласного бюджету за придбання доїльних апаратів – до 7 тис. грн. 

Взяти участь у програмі можуть домогосподарства, у яких 3 і більше корів.

Придбання племінних телиць, нетелей, корів господарствами населення – до 10 тис. грн за одну голову можуть отримати підприємства за закуплених племінних телиць, нетелей, корів молочного та м’ясо-молочного напрямів продуктивності, які придбані у племінних заводів, племінних репродукторів на території області і за її межами.

Виготовлення органічної продукції – до 50 тис. грн за проведення та підтвердження відповідності виробництва органічної продукції (сировини); до 400 грн за 1 га компенсації за придбаний насіннєвий матеріал.

Документи до обласних комісій приймаються за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, департамент агропромислового розвитку та економічної політики обласної державної адміністрації каб. 212.

Телефон для довідок: (0412) 47-46-28.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь